Eskrima Filipina Tarragona

Eskrima Filipina Tarragona

L’escola Bisaya Eskrima pel seu treball aporta a qui la practica una millora de reflexos, ambidextria, coordinació i conèixer el seu cos en l’espai. L’escola va ser estructurada al 2015 per Bruno Cancho (París, 1975) en la qual va plasmar els seus coneixements de més de 20 anys de pràctica per tal d’estructurar per a occidentals el que el va aprendre a Filipines. El Bisaya Eskrima es compon de tres segments de treball:

LLARGA MÀ
Es refereix a la Eskrima amb pal a la distància llarga, que es practica en aquest cas amb pals de 70 cm i privilegia els cops a l’oponent a la zona de mà i avantbraç. Es busca la senzillesa i pragmatisme, s’inclou també dins d’aquesta àrea per al principiant, exercicis de simple coordinació i ambidextria amb doble pal.

CURT SERRADA
Eix principal del Bisaya Eskrima, defineix el treball de distància mitjana i curta en l’ús del pal que tendeixen a ser entre 50 cm i 60 cm segons el nivell del practicant. El treball de la mà lliure té tanta importància com la del pal en el Curt Serrada. Defensiu i ofensiu al seu torn, aquest treball és perfectament matisable i transponible a la defensa personal

BARAW
Defineix el treball de ganivet en dos segments, defensa a mà buida davant atac de ganivet i ús dels coneixements de ganivet de manera ofensiva. En tots dos casos tinguem consciència del delicat que és aquesta àrea de treball i busquem un treball bàsic sense complexitat.

Eskrima filipina Tarragona

Professors i horaris

Professors Eskrima Tarragona

Bruno Cancho

Carlos Castiñeira

Horaris Eskrima Tarragona

Preguntar pels cursos

Copyright © 2020 Budo Shin Tarragona. Arts Marcials Tradicionals Tarragona

WhatsApp